Mamy pomysł na kurczaka, zrobiony jest z ziół i czosnku. Poleży sobie. Odkryciem jest dla mnie mleko migdałowe, niezwykle smakuje z kawą. Poza tym czytam "Drzwi otwarte na nicość" Melanii Fogelbaum, książkę przysłał mi, a wcześniej spisał, przepisał - Marek Piechocki. O tej książce jeszcze napiszę, o Marku również. Marek zrobił mi jeszcze jedną niespodziankę. Sprezentował książkę "W pobliżu rozumienia", której jest autorem. Zilustrowana przez Leszka Kostuja. Świetne, świetne książki, jeżeli będziecie mieli okazję, polecam książki Marka, bo to niezwykły człowiek. Warto, go poznać.
Piekny prezet bo ksiazki sa najpiekniejszymi podarunkami,
OdpowiedzUsuńMleko migdalowe pije litrami moja mlodsza corcia od lat 5 kiedy zaczela tanczyc w balecie ,niby zdrowsze i mniej tluszczow tak zalecaly panie od zdrowej zywnosci i tak do dzis pije.Kurczaczek w ziolkach i czosnku az mi tu zapachnial.
Milego czytania
Kurczak był smaczny, kawa z mlekiem migdałowym już na stałe u mnie w domu :)
UsuńBuziak Kasiu
tego kurczaka podlej delikatnie piwem:))))pycha! Taki właśnie był u mnie wczoraj na obiad;)
OdpowiedzUsuńA książki...no chyba, że wprawię sobie zamek w drzwi sypialni;)
:) no tak, jesteś miłośniczką i molem... więc nie wiem, czy zamek coś pomoże :)
UsuńTytuły książek piękne, od razu chce się po nie sięgnąć na półkę.
OdpowiedzUsuńMigdałowe i u mnie rządzi razem z sojowym. :)
Tak, piękne książki teraz wychodzą :) u mnie mleko migdałowe juz na stałe :)
Usuńojejuuu, książka z ilustracjami Leszka Kostuja to moje marzenie :)
OdpowiedzUsuńcicho
ps. a kurczę podlej białym winkiem ;)
Wcześniejsza książka Marka - Listy hipotetyczne, też jest z ilustracjami Leszka :)
UsuńPotwierdzam:) Marek jest niezwykły... Mam Jego książkę pt. Sytuacje. Często wracam do tej poezji:)
OdpowiedzUsuńKolejne pozycje też zdobądź, niezwyjłe książki :)
Usuń