niedziela, 14 czerwca 2015

Co jemy?



Opanowałam do perfekcji pieczenie chleba na zakwasie.

Kawa i kilka dobrych myśli przed snem. Miejcie dobry tydzień.



33 komentarze:

  1. Bym sobie teraz zjadł taki chlebek. Na pewno pyszny! Pozdrawiam :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. No proszę... Małgosia piecze chleb... Wygląda smakowicie. Podziwiam szczerze ( ja chyba jestem zbyt leniwa... ) Tylko nie mów, że pieczesz systematycznie... Serdeczności

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak, piekę raz w tygodniu :) nie kupujemy pieczywa :)

      Oczywiście, że jestem leniwa, ale pieczenie chleba coś we mnie zmienia, robi, uwielbiam te chwile, nooo i wychodzi mi, a w tedy to jest najlepsza motywacja :)

      Usuń
  3. zazdroszczę,
    a tygodnia udanego nam wszystkim...............
    ciepłe myśli posyłam

    OdpowiedzUsuń
  4. podziwiam :) ...

    i Tobie wszystkiego Naj ♥

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Pieczenie chleba daje dużo satysfakcji i energii :)

      Usuń
  5. z dobrym chlebem w dobry tydzień ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Wreszcie spadł deszcz:) to dobry początek tygodnia...

    OdpowiedzUsuń
  7. Wreszcie spadł deszcz:) to dobry początek tygodnia...

    OdpowiedzUsuń
  8. miej wspaniały tydzień kochana... calutki... :*****

    OdpowiedzUsuń
  9. Kadry chlebowe jak z najlepszej książki kucharskiej:) I dla Ciebie tygodnia ze smakiem i słońcem.

    OdpowiedzUsuń
  10. i niech będzie właśnie taki smakowity i pachnący :)
    dziekuję i Tobie tez :)))

    OdpowiedzUsuń
  11. Wygląda pysznie!
    U mnie twierdzą, że na zakwasie jest za kwaśny :-( (ale mnie do perfekcji daleko).
    Dobrego tygodnia i Tobie! :-)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. A bo ciasto przed włożeniem do foremek należy odgazować, no i cóż mam Ci napisać. Mój chleb nie jest kwaśny :D uśmiechy

      Usuń
  12. Brawo Margo cudownie wygląda Twój chleb na zakwasie:*

    OdpowiedzUsuń
  13. pyszne ..pieknie sie prezentuje..ja umiem tylko na drozdzach..poprosze Cie kiedys o przepis moja mila

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oczywiście, że prześlę :)

      na drożdżach zrobilam raz, ale nie można takich chlebów porównywać...

      Usuń

Moderowanie komentarzy, po zatwierdzeniu pojawią się na blogu.